Ένταση στο Survivor με τον τραυματισμό της Ρίας

0
106

Για ακόμα μία φορά ένταση προκλήθηκε στο Survivor. Ο λόγος αυτή τη φορά ήταν ο τραυματισμός της Ρίας από την ομάδα της Seda (άσπρη ομάδα). Η Ελληνίδα παίκτρια τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ένα λάθος του Yusuf.

Τι συνέβη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα αγώνισμα με έπαθλο 4 κομμάτια πίτσα. Μπορεί οι δύο ομάδες να δώσανε το 100% τους, όμως η άσπρη  απέδειξε πως έχει καλύτερη σύσταση. Πιο συγκεκριμένα, η μαύρη ομάδα έχασε με διαφορά έναν πόντο και όπως φαίνεται οι ήττες δεν έχουν σταματήσει να έρχονται, αφού στο προηγούμενο επεισόδιο με το αγώνισμα ασυλίας, πάλι είχαν χάσει.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν έχουμε να μιλήσουμε για ένα καυγά με κάποια ουσιαστική βάση. Όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος του Yusuf. Ο παίκτης λόγω έντασης και πάθους από το αγώνισμα, δεν παρατήρησε την Ρία και όταν πήγε να συγχαρεί τον συμπαίκτη του (Atakan) κατά λάθος την χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το λάθος του έτρεξε να ρωτήσει την παίκτρια αν είναι εντάξει. Ο Hikmet όμως τον εμπόδισε αφού θεώρησε πως το λάθος αυτό ήταν εκούσιο.

Αυτό στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει ένας καυγάς, με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια και τις ομάδες να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο παίκτες (Hikmet-Yusuf) έχουν απασχολήσει την παραγωγή εδώ και αρκετό καιρό. Ύστερα από πολλές προσπάθειες ο Yusuf κατάφερε να πλησιάσει την Ελληνίδα παίκτρια και να της ζητήσει συγνώμη. Η Ρία από την άλλη αναγνώρισε το ακούσιο λάθος του Τούρκου παίκτη και δέχτηκε τη συγνώμη του.

Άραγε η μαύρη ομάδα θα μπορέσει να βρει τις ισορροπίες της; Θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα νούμερα τηλεθέασης του Survivor ο νέος διαχωρισμός ή θα ακολουθήσει ένα σερί ηττών για την μαύρη ομάδα που θα κάνει τον τηλεθεατή να χάσει το ενδιαφέρον του;

Σχολίασε το