Άντρας: Τα 6 είδη του που πρέπει να αποφεύγεις

0
1263

Πολλές φορές παρά τα προειδοποιητικά σημάδια που εκπέμπει ένας άντρας, εμείς επιλέγουμε να τα παραβλέπουμε. Αποτέλεσμα να πέφτουμε στην επόμενη λάθος επιλογή. Εγώ είμαι εδώ για σου επισημάνω λοιπόν, τα είδη αντρών που μόλις τα δεις καλύτερα να τρέξεις μακριά.

Μαμάκιας

Μακριά, μακριά και πάλι μακριά. Τι εννοείς πως όπου πάει μιλάει με τη μάνα του; Είναι ο κλασικός άντρας που θα μιλήσει 5-10 φορές τη μέρα με τη μητέρα του και ας μην έχουν και κάτι ουσιαστικό να πούνε. Ο άντρας αυτός πολύ πιθανό να ρωτήσει τη μητέρα του για το μέρος που θέλει να πάτε οι δυο σας ενώ εκείνη πολύ πιθανό να τον έχει πιάσει από τη “μύτη που λέμε”. Άκουσε με λοιπόν, μακριά από αυτό το είδος άντρα γιατί δεν θα έχεις μόνο μαζί του σχέση αλλά και με τη μητέρα του.

Νάρκισσος

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή. Νάρκισσος είναι ο άντρας που λατρεύει τον εαυτό του σε υπερβολικό βαθμό και δεν υπάρχει κανείς άλλος για εκείνον. Μην περιμένεις κάποιο κοπλιμά (κομπλιμέντο) από αυτό το είδος άντρα, πιο πιθανό να ανοίξει αύριο κιόλας το μετρό της Θεσσαλονίκης παρά να πει καλό λόγο για σένα. Ο άντρας αυτός περιποιείται αρκετά τον εαυτό του και πιθανότατα θα αγοράσει για εκείνον 500 κρέμες για να περιποιηθεί το δικό του δέρμα παρά το δικό σου.

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά (δεν ξέρω τι θέλω)

Απαπαπαπα….μακριά και αγαπημένοι από αυτόν τον τύπο άντρα. Ο άντρας αυτός θα σου βγάλει το λάδι και δεν πρόκειται να τον πιάσεις πουθενά. Την μία ζέστη την άλλη κρύο, είναι  το κύριο χαρακτηριστικό του ενώ πιο πιθανό να σε στείλει στα “ψυχοφάρμακα” παρά να καταφέρεις να τον ψυχολογήσεις. Η συμπεριφορά και το σκεπτικό του δεν έχουν κάποια λογική ενώ εσύ στο τέλος πιο πολύ θα νιώσεις ψυχολόγος του παρά σχέση του.

Πέφτουλας 

Άλλο ένα τρανό παράδειγμα για να αποφύγεις φίλη μου. Ο άντρας αυτός θέλει να βγαίνετε σε κλαμπ και συνέχεια να κοιτάζει την σερβιτόρα, την κοπέλα απέναντι ενώ σε σένα δεν θα ρίξει ούτε μία ματιά. Ο άντρας αυτός πολύ πιθανό να θέλει εσένα και τη κοπέλα απέναντι και γιατί όχι και τη σερβιτόρα. Εσύ από την άλλη σε όλη τη διάρκεια που θα είστε μαζί θα βασανίζεσαι και μόνο τη δική σου ψυχολογία θα καταστρέφεις. Συνεπώς άστο αυτό, ο άντρας δεν είναι για κάτι σταθερό, αν πάλι ζητάς κάτι χαλαρό αποτελεί ιδανική επιλογή.

Ζηλιάρης

Άλλο ένα είδος άντρα που θα πρέπει να αποφύγεις… Δεν θα νιώσεις μεγαλύτερη καταπίεση από κανένα άλλον άντρα παρά από τον παράφρονα ζηλιάρη. Ναι καλά είδες… Αυτός ο τύπος συνήθως χαρακτηρίζεται από χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και πολλά κόμπλεξ. Οι πιθανότητες να περάσεις όμορφα μαζί του και να σε κάνει βασίλισσα του μπορεί να είναι πολλές, αλλά η ζήλια του αν τυχαία κάποιος ή κάποια σε κοιτάξει στο δρόμο και είναι παρών θα αρχίσει σιγά σιγά να σε κουράζει…

Τσιγκούνης

Τελευταία κατηγορία που πρέπει να αποφύγεις… Δεν υπάρχει χειρότερο είδος άντρα από τον τσιγκούνη. Αναλογίσου περί τίνος άντρα μιλάμε… Ναι εκείνον που μόλις έρθει ο λογαριασμός πιο πιθανό είναι να μετρήσει τις πατάτες που έφαγες για να βγάλει το ποσό που πρέπει να πληρώσεις, παρά να προσφερθεί να πληρώσει ως gentleman. Φυσικά και δεν μιλάμε πως θα πρέπει να σε κερνάει ένας άντρας συνέχεια όταν βγαίνετε μαζί. Άσε το άλλο, στο σπίτι δεν θα μπορείς να κάνεις το μπανάκι σου ήρεμη ή και ήρεμος γιατί αν περάσουν 5 λεπτά παραπάνω, κάτω από το καυτό νεράκι αμέσως ξεκινάει να γκρινιάζει και να παραπονιέται. Δεν θα είναι απίθανο να πληρώσεις εσύ όλο το λογαριασμό του νερού για να σταματήσει να σου παραπονιέται. Οπότε καλύτερα ψάξε κάποιον άλλον που θα αγαπάει περισσότερο εσένα και μετά το χρήμα.

Λοιπόν φίλοι και φίλες μου, αν ποτέ σας τύχει τέτοιο είδος άντρα ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε ξανά το ενδεχόμενο να είστε μαζί του. Βέβαια οφείλουμε να αναφέρουμε πως πρέπει στη ζωή μας να μάθουμε να αγαπάμε τον άλλον με όλα τα ελαττώματά του. Πάντα όμως με μέτρο, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι.

Εσύ έχεις τύχει ποτέ κάποιο τέτοιο είδος άντρα; Αν ναι πες μας τις εμπειρίες σου! Μην διστάσεις να μας μιλήσεις και για άλλα είδη αντρών που μπορεί να ξεχάσαμε να αναφέρουμε.

Σχολίασε το