55 Χρόνια με τον Jim Carrey

Jim Carrey

Γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1962 στον Καναδά. Η ζωή του έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες. Δύσκολα παιδικά χρόνια ,δύο διαζύγια ,κατάθλιψη και πολλά ακόμα διαμορφώνουν το προφίλ του πασίγνωστου αυτού ηθοποιού. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του δεν είχαν ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο το 1994 η καριέρα του απογειώθηκε με τις ταινίες »Ace Ventura: Ντεντέκτιβ Ζώων» , » Η Μάσκα» και »Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος».

Εχει υπάρξει πρωταγωνιστής σε αμέτρητες ταινίες και τα παιδιά των 90’s θα τον θυμούνται για πάντα χάρη στη Μάσκα και στο θεός για μία εβδομάδα.

Θα ήταν άδικο να αφήναμε κάποια από τις ταινίες του εκτός ,στην λίστα με τις αγαπημένες μας ταινίες του jim Carrey. Ωστόσο αν θέλαμε να φέρουμε στο μυαλό μας κάποιες από αυτές θα πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε:

# Ace Ventura(1994)

#The Mask(1994)

#Dumb and Dumber(1994)

#Bruce Almighty(2003)

#Eternal Sunshine of the Spotless Mind(2004)

#A Series of Unfortunate Events(2004)

#Yes Man(2008)

#A Christmas Carol(2009)

#Mr.Popper’s Penguins(2011)

 

Το 2014 κυκλοφόρησε η δεύτερη ταινία του Ηλίθιου και του Πανηλίθιου, η οποία ωστόσο δεν ενθουσίασε το κοινό.Αναμενόμενο φυσικά αφού ούτε η ίδια η παραγωγή δεν ήταν ευχαριστημένη.Σε κάθε περίπτωση ,ο Jim Carrey παραμένει ένας από τους αγαπημένους μας κωμικούς.Αν και…η λέξη κωμικός σε αυτή την περίπτωση έχει άλλη σημασία.Σε κάθε ταινία του Jim Carrey υπήρχαν πολλά κοινωνικά μηνύματα.Και χάρη στο ταλέντο του,ο βραβευμένος ηθοποιός κατάφερνε να μας προβληματίσει.

Σχολίασε το

POPULAR STORIES  Μαριονέτες (Marionetes)
Παναγιώτης Παναϊλίδης

Παναγιώτης Παναϊλίδης

Παρακολουθώ τηλεοπτικές σειρές σε βαθμό κακουργήματος.Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια και τις ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο.Ταυτίζομαι με το quote ότι οι ταινίες πρέπει να φέρνουν τον θεατή σε δύσκολη θέση, κάτι το οποίο επιδιώκω από μία ταινία/σειρά.