Ένα εκρηκτικό live στο Gagarin

 

Το συγκρότημα ταυτόσημο των εκρηκτικών live!Ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά group της ελληνικής rock σκηνής πάντα επίκαιρο και αντισυμβατικό, για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin για ένα live με μοναδικούς Special Guests.

Πιο ώριμοι και αιχμηροί από ποτέ…Έτοιμοι για το καλύτερο live στην μέχρι τώρα πορεία τους, οι KollektivA θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… Θα γίνουν ένα με τον κόσμο δημιουργώντας ένα φλεγόμενο συναυλιακό τοπίο στo Gagarin, το Σάββατο 8 Απριλίου.

Σε μία από τις πιο δημιουργικές τους φάσεις σκοπεύουν να ξεσηκώσουν το κοινό με παλιές επιτυχίες, αλλά και κομμάτια από το νέο δίσκο τους, με τίτλο «Σύρματα». Την πιο «in your face», άμεση & rock ‘n’ roll δουλειά τους!

Η βραδιά θα ξεκινήσει δυναμικά με dj set από Coffee Break Cookies! Λίγο αργότερα οι KollektivΑ θα ανέβουν στη σκηνή έτοιμοι να μας απογειώσουν και να καλωσορίσουν τους φίλους τους!

Δημήτρης Καλαντζής (Tsopana Rave), Νικόλας Kαρίμαλης (Razastarr), Μόνιμος Κάτοικος, Mc Yinka, Psyclinic Tactix θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin μαζί με τους KollektivA σε ένα «προκλητικό» rock – hip hop crossover!!

ΚοllektivΑ live

Λιοσίων 205, Αθήνα 104 45
τηλέφωνο: 2114112500

Σάββατο 8 Απριλίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
TA EARLY BIRD ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
8€ (προπώληση) – 10€ (ταμείο)

Προπώληση

(Η προπώληση ανοίγει την Πέμπτη 09/03)

 

Σχολίασε το

POPULAR STORIES  Κάτι συμβαίνει στο ιστορικό νεοκλασικό του Χαλανδρίου
athensstories.gr

athensstories.gr

Powered With Love by Athens Stories Team! Food | Theater | Cinema | Relationships | Games & More